tisdag 10 februari 2009

Manipulerande wannabes

Ja, ibland förundras man över naiva wannabes som gör bort sig i strävan efter billig publicitet på bloggarna, typ genom att utnyttja Bloggportalens lista över mest sökta termer. Listan är korkat uppbyggd men ändå..
Okej, att kopiera hela listan till sitt blogginlägg, med någon patetisk bortförklaring till kommentar, typ Titta vad folk söker på! är sååå passé att jag inte ens ser det längre. men annat...
Vi som har BackTrack (eller polare som har det) kan se att såna söktermer som t ex mondiablo kakhuset och monki är artificiellt listplacerade (f-n vilka långa ord, jag hatar dom verkligen), medan pirate bay som miljoner söker på finns inte med (Lasse säger att det är för att Blogportalen inte vill anklagas för popularisering av piraterna och därför exkluderar deras nyckelord från listan, va vet jag?).

Okej, nog med det. Senaste om Blondinbella (nej, inte pälsbråket, utan annat mustigt) får vänta. Nu gäller det att fråga sig - Vem är den senaste i raden av våra kändisar, inkl kvasi-sådana, som ertappats med marijuana?
Sorry, T! Det kommer att läcka ut förr eller senare, så varför inte klappa fram några bloggpoäng på det? :-)

1 kommentar:

Sam H. Bückerer sa...

Haha, yess! Jag hör dig! bra skrivet.