lördag 27 september 2008

"Motorvägstvillingen" Sabina E

Inga mer Kauhajoki eller Monki eller Papa Dee på min blogg. Det är gamla grejer, andra får mumsa i det. Gå till Andrea Wahlgren om du vill läsa om så'nt, hon bloggar ju fortfarande (hur orkar hon?). Och inga sexnoveller, det här är ingen sexblogg precis. (Hör du vad jag säger, Nick The Prick? Inget snusk!!) :-)
Här har vi bara det färskaste och det hetaste!

Färskast och hetast just nu: Det verkar va så att den där svenska som ställs inför rätta i England för påstått mord på en 54-årig engelsk gubbe (här är artikeln i Expressen, de kallar henne motorvägstvillingen, vilket kusligt namn!).. alltså det verkar så att det är samma Sabina (Sabina Eriksson) som försökte lägga en stöt på Persbrandt på Berns i januari! Otroligt men allt liksom stämmer! Hennes bild som cirkulerar på nätet kändes igen av Limman, och hon var ju på Berns under den aktuella natten.

Altså, egentligen tycker vi synd om Sabina. Bra tjej men oberäknelig. Stressad kanske. Personer med en så allvarlig störning som hon har (inte förväxla med hennes tvillingssyster!) är svåra att ha ute i det fria i samhället, hon borde gå behandling. Ännu ett stycke befogad kritik mot vår förfallna svenska psykvård. Ja, jag vet, hon sägs bo i nån irländsk (?) håla men ändå.. Vi bryr oss så lite om våra medborgare utomlands tycker jag..