torsdag 27 november 2008

Nytt hemligt vittne i Papa Dee målet?

Ändå sen Daniel "Papa Dee" Wahlgren kom ut som "den kände artisten" misstänkt för misshandel av sin fru i trappuppgången på söder har Linda (jag) rapporterat senaste nytt om fallet. Intresset är enormt. Alla har åsikt. Alla berörs och alla vill veta mer.

Att veta mer om Papa Dee fallet = läsa Senaste Nytt från Vimlet (med Linda) regelbundet. Svårare är det inte. Allra allra senaste, allra allra hetaste, serverat direkt!

Nu väntar vi på rättegång i hovrätten. Papa Dee fick rätt i tingsrätten (vad gäller trappuppgångsbiten) och friades för det, men dömdes lindrigt för hans lite tuffa tag mot Andrea vid restaurangen tidigare samma kväll. Knuff mot husvägg, du vet. Man får inte göra så.
Bägge parterna har överklagat, och nu väntar vi på fortsättningen.

Det ryktas starkt att försvaret (Papa Dee alltså) kommer att presentera ett nytt vittne. Personen kommer att vittna mot Papa Dees tidigare flickvän som i tingsrätten påstod att Daniel misshandlat henne i åratal. Vittnet kommer att uppmärksamma hovrätten på flickvännens brister som sanningssägare (tjusigt uttryck, va? lånade det från en av Le Clezios tidiga översättningar).
Hur som helst, sånt ryktas det om i juristkretsarna.

Det sägs att åklagaren också har överraskningar. Läs detaljerna senare - endast på denna blogg. Också om Linda Rosing och Canada Goose kalabaliken.
Senaste nytt från vimlet, läg namnet på minnet!

1 kommentar:

Anonym sa...

hört nåt om att det är en f d pojkvän till papas f d flickvän som kan styrka att hon är helt koko i huvet, kan det stämma? inte säker att det behövs, tingsrätten gick ju inte på hennes snack, vafför ska hov göra det??
vilken röra! vilken intrig!