onsdag 1 oktober 2008

Papa Dee och Liza Marklund

Det är alldeles sant som Andrea säger, att det är nu som de riktiga vännerna syns och märks och känns, medan de falska "vännerna" åker bort, nu när den initiella (heter det så?) stormen kring häktningen av "känd artist" Papa Dee lugnat ner sig...

Medieskriveriernas rampljus har ändrat riktningen, nu är det Liza Marklund och usa-valet och den där Färjan som gäller. Papa Dee är inte längre intressant, hans nuvarande situation säljer inte. Tomheten syns som aldrig förr. De falska vännerna försvinner, söker sig bort till rampljuset. Kvar är de riktiga.

Förresten, vem blir först med att publicera efternamnet på den där killen Niklas som mördat Nathalie? Vi har bilden, vi har förnamnet... efternamnet då?
Jag vet det redan..

1 kommentar:

David Holmberg sa...

Känns ju måtligt intressant med efternamnet på en helt okänd person. Om han heter Andersson, Persson eller Gustavsson... det känns som det kvittar IMHO.

Papa Dee får en uppsving om åtal väcks, han blev nyss omhäktad på en vecka. Om han avskrivs så kan han också hamna i fokus, genom "tala ut"-intervjuer, dessa skulle han kunna sälja dyrt.