onsdag 29 oktober 2008

Senaste Nytt - om skadestånd till Papa Dee

Sarah Palin kommer att bli president nån gång, mind my words...
Alex Schulman kämpar mot sjukdomen, vi håller tummarna...
Katrin Zytomierska förväntas leva upp till bögstandard så att säga :-) Håller hon sig lugn fram till jul kommer jag i alla fall att bli jättebesviken på våra public media...

Och nu till Papa Dee, d v s hans toppadvokat Ola Salomonsson. Enligt källor nära advokaten kommer försvaret att i hovrätt inrikta sig på vittnen. Precis som jag skrivit redan före spektakeln i tingsrätten. Det är vittnen man ska undersöka, varför de vittnar som de gör.
Vittnen i trappuppgången fick inget gehör i tingsrätten, men i hovrätten kommer försvaret att gå längre. Inte bara att oskadliggöra deras vittnesmål utan inrikta sig på att påvisa sammansvärjning och dolda personliga motiv. Därmed blir vägen öppen för skadestånd till Daniel, sannolikt den största i landets rättshistoria!
Vad gäller de vittnen som "såg misshandel" på gatan vid restaurangen så kommer man att dissekera deras vittnesmål och personligheter och försöka påvisa samma sak.

Brutal strategi. Men den enda rätta i situationen. Salomonsson sägs vilja skapa prejudikat, och han är smart nog att kunna fixa det.
Vi håller tummarna där också.
Go go Ola!!
:-) Rätt kul med rättegångar faktiskt...

6 kommentarer:

Anonym sa...

"...sammansvärjning och dolda personliga motiv"??? Du är verkligen helt bakom flötet Linda. Vore alla som du så skulle väl hälften av Sveriges kvinnliga befolkning vara ihjälslagen by now. Suck.

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Kolla in min recension av Katrins blogg här:

http://www.tyskungen.se

MVH,

TYSKUNGEN

Anonym sa...

Anonymous, det är vetenskapligen bevisat att vanliga människor överdramatiserar när de vittnar i kändisrättegångar. Skillnaden i graden av kändisskap påverkar dem. De ser det som möjlighet att också vara kända och viktiga, och därför ljuger de (eller lägger till saker omedvetet). Lite som Münchhausensyndromet.
Linda har rätt, detta fenomen bör uppmärksammas mer. Och förresten det faktum att du hoppar på henne personligen bevisar att du fel att du har fel.:))

Anonym sa...

håller med inlägget.
flera vittnade och ändå dömde rätten till papas fördel. varför?
det räcker numera med bråk i tvättstugan för att svensk ska vittna falskt mot en granne.. att sänka självaste papa dee - nåt att skryta om på äldre dagar..:-)
rätt strategi att rota i vittnenas motiv! absolut!

Anonym sa...

Bra Linda!
Du ä unik o stå för det!
De som kritiserar dej o hoppar på dej, de ä bara avundsjuka på din intellekt, kompetens och intuition (något de själva saknar, du vet vem jag menar).

Anonym sa...

tror inte på bråk i tvättstugan.. snarare det att vanligt folk vill göra sig märkvärdiga, inget märkvärdigt i det :-)))